06 4272 8479

In de tussentijd...

Soms gaat de tijd snel, andere momenten juist tergend langzaam. Hoe kan dat nou? Ik liet me verbazen en inspireren met een reis door het fenomeen tijd in het museum in Wassenaar.


Ik was vorige week in museum Voorlinden voor de tentoonstelling De Tussentijd. spijkers
Ik had er al veel over gehoord, dat het zo mooi en boeiend was, dat ik het nu zelf wilde ervaren. En het overtrof mijn verwachtingen.


Het onderwerp, het beleven van de kloktijd vond ik een fascinerend uitgangspunt. Met 47 kunstwerken maak je een reis door de tijdsbeleving van diverse kunstenaars. 

Het was een waar avontuur waarbij ik de tijd helemaal vergat. Ik keek ademloos naar de kunstwerken. Sommige werken nodigde uit om langer bij stil te staan, omdat er daadwerkelijk iets gebeurde, maar zo langzaam dat het bijna niet met het blote oog te zien was. 


Ik ben blij dat ik de tijd heb genomen om naar Voorlinden te gaan om De Tussentijd te beleven met kunst. En het inspireerde me direct om dit met je te delen. Ik zal je vertellen waarom... 


De reden dat ik zo enthousiast ben over deze tentoonstelling is omdat het zo veel raakvlakken heeft met de massages die ik geef en de mindfulness trainingen die ik geef. 

Bewuste momenten waarvoor je kiest om even afstand te nemen van de kloktijd.

Om jezelf te voeden met aandacht voor je gezondheid, je lichamelijk, geestelijke en emotionele welzijn. 

En omdat ik lichaamsgericht werk, nodig ik je altijd uit om op te merken hoe je lichaam reageert op alles wat je mentaal bezighoudt. Het is zo'n wonderlijk schouwspel om op te merken wat je lichaam allemaal doet als je denkt!

En wat je allemaal denkt als je allerlei dingen op de automatische piloot aan het doen bent.  


Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik blijf me er over verwonderen. Dat mooie en lelijke dingen zien of horen effect hebben op mijn hartslag, mijn spierspanning en mijn gedachten. 

Zelfonderzoek met massagetherapie en mindfulness is een reis met diepgang. Ik ben blij dat ik deze weg heb gevonden en stukjes kan delen met jou.

klokken
Vind jij het ook tijd om uit de drukte te stappen en stil te staan bij wat er allemaal onderhuids of gedachteloos in jou omgaat?

In mijn praktijk geef ik massage(therapie) behandelingen. Een uitnodiging om helemaal bij jezelf in te checken. 

Ervaar de aanraking en de massage en voel wat het met je doet. Een reis in voelen, ontspannen, zijn met wat er is.
Bel of mail me voor meer informatieIn de 8-weekse mindfulness training gericht op stress-reductie leer ik je meer in het moment te leven. 
Meer informatie hierover vind je in de agenda

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de tentoontstelling De Tussentijd van museum Voorlinden in Wassenaar.
Hij is nog te zien tot en met 5 november 2017

 

Meer weten of afspraak maken?

06 4272 8479