06 4272 8479

Laat je inspireren

Met enige regelmaat schrijf ik over de dingen in het leven die raakvlakken hebben met massage en bewustwording. Ervaringen uit de praktijk die jou mogelijk ook inspireren. Soms zijn het verhalen over wat ik mee maak en waarvan ik denk dat het jou ook kan helpen.

Veel leesplezier!

In de tussentijd...

Soms gaat de tijd snel, andere momenten juist tergend langzaam. Hoe kan dat nou? Ik liet me verbazen en inspireren met een reis door het fenomeen tijd in het museum in Wassenaar.

tussentijd


Uitbreiding met mindfulness: Ruimte voor Compassie

Een nieuwe naam en een logo waar alles in zit: Ruimte voor Compassie voor mindfulness in Reeuwijk.

Mindfulness in Reeuwijk


Mindful tekenen - een variatie op mindfulness meditaties

Mindfulness is een manier om uit de drukte van de dag te stappen. Je kunt het op allerlei manieren doen. Tekenen is zo'n vorm. Deze blog gaat over tekenen als vorm van mindfulness beoefening en uit je comfortzone stappen met een verrassend resultaat.

Tekening reiger


Hooikoorts en Massage(therapie)

Mensen die gevoelig zijn voor pollen in de lucht, kunnen er nu echt niet meer omheen. Rode ogen, continu niezen en verstopte neuzen. Het is de tijd van de hooikoorts. Wat kun je eraan doen om de klachten te verminderen?

Hooikoorts-gras


Hooikoorts en eindeloos niezen… Ha-ha-ha-tsjoe!

4 tips voor als je een niesaanval hebt. Hoe je een aanval kunt voorkomen of verkorten. Met filmpje...

Kompassie Niezen


Slapen als een roos

Wat te doen als slapen niet meer vanzelf gaat en je hebt al van alles geprobeerd. In deze blog lees je wat mij heeft geholpen om weer te slapen als een roosje.

roze roos


Meer weten of afspraak maken?

06 4272 8479